Bereidingstijd:
45 minuten
Ingrediënten voor 6 personen:
Pesto:
- 6 glutenvrije wraps
- 20 blaadjes basilicum
- 30 g peterselie
- 1 teentje look
- Peper en zout
- 20 g pijnboompitjes
- 30 g pecorino of parmezaan
- 2 dl zonnebloemolie
Vulling:
- Lente-uitjes
- Bieslook
- 12 eieren
- 50 gram rucola (gewassen)
- 2 el verse koriander of munt
- Mosterdkruiden
Werkwijze:
Pesto:
- Was de kruiden.
- Doe al de ingrediënten in de blender.
- Mix fijn en breng op smaak met peper en zout.
Vulling:
- Snipper de lente-uitjes en de bieslook.
- Klop de eieren los en voeg de lente-uitjes en bieslook toe.
- Breng op smaak met: peper, zout en mosterdkruiden.
- Bak de omelet.
- Maak de wrap een beetje vochtig, verwarm deze kort in de pan of microgolf.
- Bestrijk de wrap met pesto.
- Leg hierop de omelet.
- Bekleed met rucola, eventueel met koriander en/of munt.
Afwerking:
- Rol de wrap stevig dicht.
- Snijd de wrap in schuine stukken van 3 à 4 cm en presenteer.