Wrap met omelet en pesto

Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten voor 6 personen:
Pesto: 

  • 6 glutenvrije wraps
  • 20 blaadjes basilicum
  • 30 g peterselie
  • 1 teentje look
  • Peper en zout
  • 20 g pijnboompitjes
  • 30 g pecorino of parmezaan
  • 2 dl zonnebloemolie

Vulling:

  • Lente-uitjes
  • Bieslook
  • 12 eieren
  • 50 gram rucola (gewassen)
  • 2 el verse koriander of munt
  • Mosterdkruiden

Werkwijze:
Pesto:

  1. Was de kruiden.
  2. Doe al de ingrediënten in de blender.
  3. Mix fijn en breng op smaak met peper en zout.

Vulling:

  1. Snipper de lente-uitjes en de bieslook.
  2. Klop de eieren los en voeg de lente-uitjes en bieslook toe.
  3. Breng op smaak met: peper, zout en mosterdkruiden.
  4. Bak de omelet.
  5. Maak de wrap een beetje vochtig, verwarm deze kort in de pan of microgolf.
  6. Bestrijk de wrap met pesto.
  7. Leg hierop de omelet.
  8. Bekleed met rucola, eventueel met koriander en/of munt.

Afwerking:

  1. Rol de wrap stevig dicht.
  2. Snijd de wrap in schuine stukken van 3 à 4 cm en presenteer.

Leave your thought