6 personen     45 min.
Ingrediënten

avocadohumus
¼  avocado ,1 chilipepertje,1 limoen, 100g kikkererwten, 20 g peterselie, look, zout, peper.

Vulling:

2 el verse koriander of munt

50 gram rucola

12 eieren

Peper, zout, mosterdkruiden, lente uitjes, bieslook

4 glutenvrije wraps  ( of zelf gemaakt zie pagina…)

Werkwijze

avocadohumus :

  • Snij de avocado doormidden.
  • Verwijder de pit  en lepel het vruchtvlees eruit.
  • Meng met de overige ingrediënten  en mix deze tot een gladde massa.
  • Breng op smaak met peper en zout, look, chilipepertje ( fijn gesneden)

 

Was de rucola.

 

Omelet:

Snipper de lente uitjes en de bieslook.

Klop het ei  los en kruid met peper, zout , bieslook of lente uitjes.

Bak de omelet.

 

Map de wrap een beetje vochtig, verwarm deze kort in de pan of microgolf.

  • Bestrijk de wrap met de avocadohumus.
  • Leg hierop de omelet
  • Bekleed met de rucola en eventueel de munt en of koriander.
  • Rol de wrap stevig dicht .
  • Eventueel in plasticfolie draaien en bewaren in de koelkast tot gebruik.
  • Snij de wrap in schuine stukken van 3 à 4 cm en presenteer.