6 personen 45 min.
Ingrediënten
avocadohumus
¼ avocado ,1 chilipepertje,1 limoen, 100g kikkererwten, 20 g peterselie, look, zout, peper.
Vulling:
2 el verse koriander of munt
50 gram rucola
12 eieren
Peper, zout, mosterdkruiden, lente uitjes, bieslook
4 glutenvrije wraps ( of zelf gemaakt zie pagina…)
Werkwijze
avocadohumus :
- Snij de avocado doormidden.
- Verwijder de pit en lepel het vruchtvlees eruit.
- Meng met de overige ingrediënten en mix deze tot een gladde massa.
- Breng op smaak met peper en zout, look, chilipepertje ( fijn gesneden)
Was de rucola.
Omelet:
Snipper de lente uitjes en de bieslook.
Klop het ei los en kruid met peper, zout , bieslook of lente uitjes.
Bak de omelet.
Map de wrap een beetje vochtig, verwarm deze kort in de pan of microgolf.
- Bestrijk de wrap met de avocadohumus.
- Leg hierop de omelet
- Bekleed met de rucola en eventueel de munt en of koriander.
- Rol de wrap stevig dicht .
- Eventueel in plasticfolie draaien en bewaren in de koelkast tot gebruik.
- Snij de wrap in schuine stukken van 3 à 4 cm en presenteer.