Wok met scampi’s en Konjacpasta

Inleidende tekst — I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pel de scampi en kleur ze aan in de hete olie ( wok- en sesamolie).

Maak de groenten schoon, spoel en schil ze.

Snijd alle groenten ( behalve de sojascheuten) fijn en stoof ze aan in de olie ( wok- en sesamolie).

Kruiden met sambal, sojasaus, fijngesneden kurkuma, peper en zout.

Voeg er vlak voor het serveren de noten aan toe.

Breng verder op smaak met de sojasaus en de vissaus.

 

Konjac* pasta is al voorgekookt. Open de verpakking en spoel de pasta goed. Warm afzonderlijk op in wat sesamolie of samen met de wokgroenten.

20 scampi

1 rode paprika

1 groene paprika

2 lente-uitjes

100 g sojascheuten

1 dl sojasaus

2 el vissaus

3 el noten (naar keuze)

2 cm verse kurkuma

1 pilipili

½ dl sesamolie

1 dl wokolie

400 g Konjac pasta

peper en zout

cayennepeper

1 el sambal

Leave your thought