Sale!

Wit glutenvrij Brood 5 kg

 42,30

Category

Beschrijving

Vanaf nu is er ook Wit glutenvrije broodmix verkrijgbaar van 5 kg.

Deze mix kan je gebruiken voor het bakken van zachte en harde broodjes, grissini’s , wraps , pizza, …

 

Mix voor wit brood / Mélanger pour du pain blanc
Für Weißbrot mischen / Mix for white bread
Vrij van gluten en lactose / Sans gluten ni lactose / Frei von Gluten und Laktose / Free from gluten and lactose
________________________________________________________________________
Allergie-informatie: soja-eiwit / Informations sur les allergies: protéines de soja
________________________________________________________________________
Bereiding:
Recept voor 1 brood: meng 500 g broblanc met 20 g olie, 40 g verse gist en 4,5 dl water.
Kneed in de keukenrobot 4 minuten langzaam en 5 minuten op hoge snelheid.
Laat 50 minuten rijzen. Zet de oven op 180° C. Bak het brood gedurende 50 minuten.
Préparation:
Recette pour 1 pain: mélangez 500 g de broblanc avec 20 g d’huile, 40 g leveure frais et 4,5 dl d’eau.
Pétrir 4 minutes lentement et 5 minutes à grande vitesse.
Laisser lever pendant 50 minutes. Réglez le four à 180° C. Cuire le pain pendant 50 minutes.
________________________________________________________________________

NL-Ingrediënten: maïszetmeel, rijstbloem, soja-eiwit concentraat, verdikkingsmiddelen: xanthaangom,
hydroxypropylmethylcellulose; suiker, psyllium, zout, dextrose, suikerbietensiroop, geroosterde linzen
gemalen, gistextract, voedingszuur melkzuur, lactaat, druivenconcentraat, zuurteregelaar natriumacetaat,
natriumwaterstofdiacetaat,natriumdiacetaat en enzymengist FR-Ingrédients: amidon de maïs, farine de riz, concentré de
protéines de soja, épaississants:gomme de xanthane, hydroxypropyl méthylcellulose; sucre, psyllium, sel, dextrose,sirop
de betterave à sucre, lentilles grillées, extrait de levure, acide lactique,lactate, concentré de raisin, régulateur d’acidité,
acétate de sodium, hydrogénodiacétatede sodium, diacétate de sodium et levure enzymatique DE-Zutaten: Maisstärke,
Reismehl, Sojaproteinkonzentrat, Verdickungsmittel:Xanthangummi, Hydroxypropylmethylcellulose; Zucker,
Flohsamen, Salz, Dextrose,Zuckerrübensirup, gemahlene geröstete Linsen, Hefeextrakt, saure Milchsäure,Laktat,
Traubenkonzentrat, Säureregulator Natriumacetat, Natriumhydrogendiacetat,Natriumdiacetat und Enzymhefe EN- Ingredients: corn starch, rice flour, soy protein concentrate, thickeners: xanthan gum, hydroxypropyl methylcellulose;
sugar, psyllium, salt, dextrose, sugar beet syrup, ground roasted lentils, yeast extract, acid lactic acid, lactate, grape
concentrate, acidity regulator sodium acetate, sodium hydrogen diacetate, sodium diacetate and enzyme yeast
Bereiding:
Recept voor 1 brood: meng 500 g broblanc met 20 g olie, 40 g verse gist en 4,5 dl water.  Kneed in de keukenrobot 4 minuten
langzaam en 5 minuten op hoge snelheid. Laat 50 minuten rijzen. Zet de oven op 180° C. Bak het brood gedurende 50 minuten.
Préparation:
Recette pour 1 pain: mélangez 500 g de broblanc avec 20 g d’huile, 40 g leveure frais et 4,5 dl d’eau.  Pétrir 4 minutes lentement
et 5 minutes à grande vitesse. Laisser lever pendant 50 minutes. Réglez le four à 180° C. Cuire le pain pendant 50 minutes.
Bereitung:
Rezept für 1 Laib: 500 g Broblanc mit 20 g Öl, 20 g frischer Hefe und 4,25 dl Wasser mischen.  4 Minuten langsam und 5 Minuten
mit hoher Geschwindigkeit kneten.  50 Minuten in der Backform oder im Backblech gehen lassen. Stellen Sie den Ofen auf 180 ° C.
Backen Sie das Brot 50 Minuten lang.
Preparation: Recipe for 1 loaf: mix 500 g broblanc with 20 g oil, 20 g fresh yeast and 4.25 dl water.  Knead slowly for 4 minutes and at high
Gemiddelde voedingswaardes per 100 g /Valeurs nutritionelles moyennes pour 100 g / Durchschnittliche Nährwerte pro/
Average nutritional values per 100 g
Energie /Énergie/Energie /Energy 1403 kJ /331 kcal
Vetten / Matièresgrasses / Fette/ Fats 0,5 g
– waarvan verzadigde vetzuren / dont
acides gras saturés / davon gesättigte
Fettsäuren / of which saturated fatty acids 0,2 g
Koolhydraten /Glucides / Kohlenhydrate /
Carbohydrates 67,7 g
– waarvan suikers / dont sucres / davon
Zucker/ of which sugars 5,2 g
Vezels / Fibresalimentaires / Ballaststoff/
Fiber 9,3 g
Eiwitten / Protéines / Protein / Protein 9,1 g
Zout / Sel / Salz/ salt 2,2

Bijkomende informatie

Gewicht 5 kg