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Glutenvrij en lactosevrij Multi zaden broodmix 5 kg

 45,00

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Beschrijving

Met deze broodmix, kan je boord en broodjes bakken, maar ook crackers mee maken.

Dit brood is zacht vanbinnen en met een krokante korst.

Hoe langer men kneed hoe luchtiger het brood is.

 

Mix voor multigranenbrood / Mélange pour pain multigrain
Für Mehrkornbrot mischen/ Mix for multi-grain bread
Vrij van gluten en lactose / Sans gluten ni lactose / Frei von Gluten und Laktose / Free from gluten and lactose

NL-Ingrediënten: maïszetmeel, lijnzaad, zonnebloempitten, soja-eiwit concentraat, verdikkingsmiddelen:
xanthaangom, hydroxypropylmethylcellulose, guarpitmeel, rijstbloem, suiker, psyllium, gedroogd desem, zout, inuline,
dextrose, caramel, geroosterde linzen gemalen, gistextract, maltodextrine, zuurteregelaar natriumacetaat, enzym
en gist

FR-Ingrédients: amidon de maïs, graines de lin, graines de tournesol, concentré de protéines de soja,

épaississants: gomme de xanthane, hydroxypropylméthylcellulose, gomme de guar, farine de riz, sucre, psyllium, levain
séché, sel, inuline, dextrose, caramel, lentilles grillées, extrait de levure, maltodextrine, régulateur de l’acidité Acétate
de sodium, enzyme et levure

DE-Zutaten: Maisstärke, Leinsamen, Sonnenblumenkerne, Sojaproteinkonzentrat,
Verdickungsmittel: Xanthangummi, Hydroxypropylmethylcellulose, Guargummi, Reismehl, Zucker, Flohsamen,
getrockneter Sauerteig, Salz, Inulin, Dextrose, Karamell, gemahlene geröstete Linsen, Hefeextrakt, Maltodextrin,
Säureregulator, Natriumacetat, Enzym und Hefe

EN-Ingredients: corn starch, linseed, sunflower seeds, soy protein
concentrate, thickeners: xanthan gum, hydroxypropyl methylcellulose, guar gum, rice flour, sugar, psyllium, dried
sourdough, salt, inulin, dextrose, caramel, ground roasted lentils, yeast extract, maltodextrin, acidity regulator sodium
acetate, enzyme and yeast

Bereiding: Recept voor 1 brood: meng 500 g multi met 20 g plantaardige olie , 20 g verse gist of 11 g droge gist en 425 ml water..

 Kneed 4 minuten langzaam en 5 minuten op hoge snelheid.  Bol het deeg op en laat 50 minuten rijzen, meteen in de
bakvorm of bakplaat.  Bestrijk het deeg met een losgeklopt ei.  Zet de oven op 180° C. Bak het brood gedurende 45 minuten.
Préparation: Recette pour 1 pain: mélanger 500 g de multi avec 20 g d’huile végétale, 20 g de levure fraîche ou 11 g de levure
sèche et 425 ml d’eau.  Pétrissez lentement pendant 4 minutes et à haute vitesse pendant 5 minutes.  Arrondissez la pâte
et laissez lever pendant 50 minutes, mesurez dans le moule ou la plaque à pâtisserie.  Badigeonner la pâte avec un œuf
battu.  Réglez le four à 180 ° C.  Faites cuire le pain pendant 45 minutes.
Bereitung: Rezept für 1 Laib: 500 g Multi mit 20 g Pflanzenöl, 20 g Frischhefe oder 11 g Trockenhefe und 425 ml Wasser
mischen.  4 Minuten langsam und 5 Minuten mit hoher Geschwindigkeit kneten.  Den Teig abrunden und 50 Minuten gehen
lassen.  Den Teig mit einem geschlagenen Ei bestreichen.  Stellen Sie den Ofen auf 180 ° C.  Backen Sie das Brot 45
Minuten lang.
Preparation: Recipe for 1 loaf: mix 500 g of multi with 20 g vegetable oil , 20 g fresh yeast or 11 g dry yeast and 425 ml water.

 Knead slowly for 4 minutes and at high speed for 5 minutes.  Round the dough and let rise for 50 minutes, measure in
the baking tin or baking tray.  Brush the dough with a beaten egg.  Set the oven to 180 ° C.  Bake the bread for 45 minutes.

Allergie-informatie: soja-eiwit /

Informations sur les allergies: protéines de soja
Allergie-Informationen: Sojaprotein/

Allergy Information: Soy Protein

Gemiddelde voedingswaardes per 100 g /Valeurs nutrit

Gemiddelde voedingswaardes per 100 g /Valeurs nutritionelles moyennes pour 100 g / Durchschnittliche Nährwerte pro/
Average nutritional values per 100 g
Energie /Énergie/Energie /Energy 1591 kJ /379 kcal
Vetten / Matièresgrasses / Fette/ Fats 9,8 g
– waarvan verzadigde vetzuren / dont
acides gras saturés / davon gesättigte
Fettsäuren / of which saturated fatty acids 1,6 g
Koolhydraten /Glucides / Kohlenhydrate /
Carbohydrates  55,7 g
– waarvan suikers / dont sucres / davon
Zucker/ of which sugars 0.5 g
Vezels / Fibresalimentaires / Ballaststoff/
Fiber 11,7 g
Eiwitten / Protéines / Protein / Protein 10,9 g
Zout / Sel / Salz/ salt 1,8 g