Kindertraktaties vrij van gluten, lactose en suikerarm

 24,00

Category

Beschrijving

Steeds meer kinderen krijgen de diagnose van een gluten- of lactose-intolerantie. Ze vrezen niet meer te kunnen genieten van een gezellig kindertraktaties in school of bij vrienden en familie. Maar met voldoende informatie en inspiratie kan je wel nog genieten van een lekkere, leuke en gezonde traktatie.

In het boek ‘Kindertraktaties vrij van gluten, lactose en arm aan suiker’ vind iedereen iets lekkers. Recepten voor elke dag worden afgewisseld met feestelijke gerechten, zodat je het boek voor elke gelegenheid kan gebruiken.

Dit boek bewijst dat kindertraktaties ook zonder gluten of lactose en met weinig of geen suiker ook lekker en leuk kunnen zijn.

Wat mag je van het boek verwachten

  • Meer dan 60 recepten, voor iedere gelegenheid zoals: verjaardag, communie-/lentefeest halloween, kerst …
  • Handige en duidelijke informatie rond gluten- en lactoseintolerantie of -allergie en suikerarm eten.
  • Handige boodschappenlijstjes, tips & tricks en do’s & don’ts.

Over de auteur

Viviane Vaes is al haar hele leven gepassioneerd bezig met voeding. Haar eerste culinaire stappen zette ze in de keuken van haar moeder. Intussen heeft ze meer dan 30 jaar culinaire ervaring als chef, traiteur, lesgever en allergenendeclarant.

Als zaakvoerster van Choosy & Delicious is het haar missie om komaf te maken met het vooroordeel dat mensen met een voedselallergie of -intolerantie niet kunnen genieten van een lekkere én gezonde gastronomische maaltijd. Viviane’s grondige kennis van voeding maakt dat ze alternatieve recepten uit haar hoed tovert waar iedereen met een voedselallergie ook van kan genieten.

Dit boek is de opvolger van Viviane haar eerste boek Gluten- en lactosevrij genieten’. Het idee is ontstaan vanuit de vraag van de ouders die steeds vaker advies zoeken omtrent de allergenen en voeding van hun kinderen. Naast deze boeken heeft ze ook een paar meer specifieke boeken geschreven over  ‘Lactose- en koemelkvrije Lekkernijen’ en ‘LOW FODMAP, HAPPEN

ISBN-nummer: 9789082733006

Hier vind je meer informatie over een voedselallergie

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kindertraktaties vrij van gluten, lactose en suikerarm”