Heerlijk gastronomisch zonder gluten

 4,95

Gratis verzending!
Inclusief bon van 30% korting op één van onze workshops!
Gegarandeerde lekkere gerechten volgens onze klanten!

SKU boekje001
Category

Beschrijving

Heerlijk gastronomisch zonder gluten

In dit boekje toont Viviane dat je ook culinair kan genieten met een voedselbeperking. Met deze 8 heerlijke glutenvrije recepten is dit boekje een goede introductie om een heerlijk gastronomisch glutenvrij menu op tafel te toveren.

Over de auteur

Viviane Vaes is al haar hele leven lang gepassioneerd bezig met voeding. Intussen heeft ze meer dan 30 jaar ervaring als chef, traiteur, lesgever en allergenendeclarant. Als zaakvoerder en voedingstherapeut van Choosy & Delicious is het haar missie om komaf te maken met het vooroordeel dat mensen met een voedselallergie niet kunnen genieten van een lekkere én aangepaste maaltijd.

Workshops

Wil je graag lekker leren koken voor jezelf of je familie en vrienden met een voedselallergie of – intollerantie? Volg dan één van onze workshops. Vanaf 5 deelnemers kan een opleiding op uw maat worden gemaakt.

Dit boekje is de voorganger van Viviane haar eerste boek Gluten- en lactosevrij genieten. Naast deze boeken heeft ze ook volgende boeken geschreven Kindertraktaties: vrij van gluten en lactose en arm aan suikerLactose- en koemelkvrije Lekkernijen en LOW FODMAP, HAPPEN


Screenshotboekje

Voorbeeld brochure

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Heerlijk gastronomisch zonder gluten”