Beschrijving
Heerlijk gastronomisch zonder gluten
In dit boekje toont Viviane dat je ook culinair kan genieten met een voedselbeperking. Met deze 8 heerlijke glutenvrije recepten is dit boekje een goede introductie om een heerlijk gastronomisch glutenvrij menu op tafel te toveren.
Over de auteur
Viviane Vaes is al haar hele leven lang gepassioneerd bezig met voeding. Intussen heeft ze meer dan 30 jaar ervaring als chef, traiteur, lesgever en allergenendeclarant. Als zaakvoerder en voedingstherapeut van Choosy & Delicious is het haar missie om komaf te maken met het vooroordeel dat mensen met een voedselallergie niet kunnen genieten van een lekkere én aangepaste maaltijd.
Workshops
Wil je graag lekker leren koken voor jezelf of je familie en vrienden met een voedselallergie of – intollerantie? Volg dan één van onze workshops. Vanaf 5 deelnemers kan een opleiding op uw maat worden gemaakt.
Dit boekje is de voorganger van Viviane haar eerste boek Gluten- en lactosevrij genieten. Naast deze boeken heeft ze ook volgende boeken geschreven Kindertraktaties: vrij van gluten en lactose en arm aan suiker, Lactose- en koemelkvrije Lekkernijen en LOW FODMAP, HAPPEN
Reviews
There are no reviews yet.