HotSale!

Gluten- en lactosevrij genieten

 14,00 24,00

SKU N/A
Category

Beschrijving

Voor veel mensen komt de diagnose van gluten- of lactose intollerantie hard aan. Ze vrezen niet meer te kunnen genieten van hun geliefde maaltijden. We ontkennen niet dat je eetgewoonten aangepast worden. Maar met een beetje informatie en inspiratie kan je terug genieten van lekkere en gezonde maaltijden.

In ‘Gluten- en lactosevrij genieten’ serveert Viviane Vaes je diverse lekkernijen die iedereen thuis kan bereiden. Van dagdagelijkse recepten tot feestelijke gerechten. Dit boek zal je maaltijden helpen bereiden voor iedere gelegenheid en voor iedereen om van te genieten. In dit boek vind je ook handige winkellijstjes met eenvoudige gluten-en lactosevrije alternatieven.

De informatie in dit boek is ondersteund door professors en doctors van het universitair ziekenhuis in Leuven. Bovendien hebben deze onderzoekers een specialisatie als internist, allergoloog, en gastro-entrologie.

Over de auteur

Viviane Vaes is al haar hele leven lang gepassioneerd bezig met voeding. Intussen heeft ze meer dan 30 jaar ervaring als chef, traiteur, lesgever en allergenendeclarant. Als zaakvoerder en voedingstherapeut van Choosy & Delicious is het haar missie om komaf te maken met het vooroordeel dat mensen met een voedselallergie niet kunnen genieten van een lekkere én aangepaste maaltijd. Naast haar eerste boek heeft ze ook nog volgende boeken geschreven ‘Kindertraktaties: vrij van gluten en lactose en arm aan suiker’, ‘Lactose- en koemelkvrije Lekkernijen’ en ‘LOW FODMAP, HAPPEN

ISBN-NUMBER: 978-90-8273-300-6

Bijkomende informatie

Formaat

Gluten- en lactosevrij genieten, Gluten- en Lactosevrij genieten (E-book)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gluten- en lactosevrij genieten”