Pannenkoeken verrassingspakket

 51,00

Category

Beschrijving

Dit pakket bestaat uit 1 pannenkoeken mix, vrij van gluten, lactose en arm aan suiker, maar ook vrij van koemelk en soja.

Daarnaast zit er nog een zakjes kokosbloesemsuiker in, deze suiker kan/ mag ook ( met mate) door diabeten gebruikt worden , deze kokosbloesemsuiker zal de bloedsuikerspiegel niet uit balans brengen. Heeft een GI van 35.

En er ze zit ook een pan bij van Combekk met een diameter van 20 cm, voor de ideale pannenkoek.

Denk eraan zeer belangrijk onze grondstoffen zijn 100 % van natuurlijke oorsprong, waavan min. 80 % biologisch, de grondstoffen zijn van zeer hoge kwamiteit, dus ook geen GGO’s en geen GMO’s. Wij vinden dit zeer belangrijk voor de gezondheid van onze gebruikers; Niet alleen lekker, maar ook gezond speelt bij ons een grote rol.

Ze worden zeer zorgvuldig uitgezocht, met de grootste  nauwkeurigheid.

Deze pan :

BESCHRIJVING

De COMBEKK keramische braadpannen zijn superlicht, gemaakt van gerecycled aluminium en hebben een opvallend zwart design. De professionele keramische coating geeft deze pan de perfecte, duurzame en makkelijk te koken afwerking. De coating is PFAS-vrij en BPA-vrij. Deze koekenpan is ideaal voor het bakken van pannenkoeken, eieren en alle dingen die normaal gesproken op de bodem vast komen te zitten. Probeer deze pan en je wilt nooit meer anders. Een musthave voor elke keuken. Door de gedurfde zijkanten is serveren op een schaal geen probleem. 20cm is geschikt voor het bakken van kleine pannenkoeken, eieren, noten of andere kleinere gerechten. De ALU-Y Keramiek braadpannen zijn gemaakt van minimaal 70% gerecycled aluminium, het handvat heeft een comfortabele grip gemaakt van 100% gerecycled bakeliet. Door de sterke coating is deze braadpan extreem duurzaam.

Geschikt voor elke warmtebron, zelfs inductie.

Uit zo een zakje pannenkoekenmix krijg je makkelijk 10 pannenkoeken.

Dit alles wordt mooi verpakt aangeboden, klaar om te schenken.

 

Samen genieten is onze slogan.

Iedereen eet ervan en niemand weet dat dit anders is . Je hoort er gewoon bij oom met je aangepaste voeidng.

Leuk toch!

Samen genieten van iedere moment.