Paaskoekjesmix vrij van gluten, lactose en arm aan suiker

 6,75

Category

Beschrijving

Maak met Pasen de lekkerste paaskoekjes.

300 g

Bijkomende informatie

Ingrediënten

Maiszetmeel, Tapioca, Zusto, Johannesbroodpitmeel, Xanthaangom, Vanille

Recept

Doe de mix in een kom samen met 170 g boter, 1 ei en eventueel een beetje kaneel.
Kneed alles goed en laat het bij voorkeur een nacht in de diepvriezer rusten.
Rol het deeg uit tot 0,5 cm dikte
Leg de vormpjes op 2 cm van mekaar op bakpapier.
Bak af op een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 10 min.

Nutrienten

Gemiddelde voedingswaardes per afgewerkt product 50 g per portie /Valeurs nutritionelles moyennes pour 50 g / Durchschnittliche Nährwerte pro 50 g/ Average nutritional values per 50 g
Energie /Énergie/Energie /Energy 819 kJ – 195kcal
Vetten / Matièresgrasses / Fette/ Fats – waarvan verzadigde vetzuren / dont acides gras saturés / davon gesättigte 11.54 g
Fettsäuren / of which saturated fatty acids 7.17 g
Koolhydraten /Glucides / Kohlenhydrate /Carbohydrates 20.58 g
Waarvan suikers / dont sucres / davon Zucker/ of which sugars 1.75 g 

polyolen 1.97
Vezels / Fibresalimentaires / Ballaststoff/ Fiber 5.33 g
Eiwitten / Protéines / Protein / Protein 2.06 g
Zout / Sel / Zout / Sel 0.01 mg