Gembermannetjes mix vrij van gluten en lactose

 7,55

Category

Beschrijving

Deze mix, is glutenvrij, suikerarm, lactosevrij, koemelkvrij, notenvrij. En ondank dit alles zijn ze makkelijk en leuk om te maken.

Je kan ze in de kerstboom hangen en daarna samen opeten.

Glutenvrije kerst. Hoe leuk is dit?

Bijkomende informatie

Gewicht

300 g

Ingrediënten

Zetmeel, erytrithol, kokosbloesem suiker, gember, arrowrood,xanthaangom.
Ingrédients: Amidon, érythrithol, sucre de fleur de coco, gingembre, arrow-root, gomme xanthane.
gomme xanthane. Zutaten: Stärke, Erythrit, Kokosblütenzucker, Ingwer, Pfeilwurz, Xanthangummi.
Ingredients: Starch, erythrithol, coconut blossom sugar, ginger, arrowroot, xanthan gum.

Bereiding:

Bereiding:
300 g mix voor gemberkoekjes, 80 g (lactosevrije/ plantaardige) boter en 1 ei ( of 50 g water).
Alles Kneden tot een homogenen massa. Wikkel het deeg in plastiekfolie en laat het deeg 2 uur rusten in de koelkast. Snijd schijven van 0.5 a 1 cm
dikte. Leg deze op een bakplaat met bakpapier. Bak de koekjes in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende ± 10 min, wanneer de randjes
goudbruin zijn zijn de koekjes gaar; Laten afkoelen op de bakplaat.
Préparation:
300 g de mélange à biscuit au gingembre, 80 g de beurre (sans lactose / végétal) et 1 œuf (ou 50 g d’eau).
Pétrissez le tout en une masse homogène. Enveloppez la pâte dans une pellicule plastique et laissez reposer la pâte au réfrigérateur pendant 2
heures. Coupez des tranches de 0,5 à 1 cm d’épaisseur. Placez-les sur une plaque à pâtisserie tapissée de papier sulfurisé. Cuire les biscuits dans un
four préchauffé à 180 ° C pendant ± 10 minutes, lorsque les bords sont dorés, les biscuits sont cuits; Laisser refroidir sur la plaque à pâtisserie.
Bereitung:
300 g mix fur Ingwerkekse, 80 g (laktosefreie / pflanzliche) Butter und 1 Ei (oder 50 g Wasser).
Alles zu einer homogenen Masse kneten. Wickeln Sie den Teig in Plastikfolie und lassen Sie den Teig 2 Stunden im Kühlschrank ruhen. Schneiden Sie
0,5 bis 1 cm dicke Scheiben. Legen Sie diese auf ein mit Backpapier ausgelegtes Backblech. Backen Sie die Kekse in einem
auf 180 ° C vorgeheizten Ofen ± 10 Minuten lang. Wenn die Ränder goldbraun sind, sind die Kekse fertig. Auf dem Backblech abkühlen lassen.
Preparation:
300 g mix for gingerbread cookies, 80 g (lactose-free / vegetable) butter and 1 egg (or 50 g water).
Knead everything into a homogeneous mass. Wrap the dough in plastic wrap and let the dough rest in the refrigerator for 2 hours.
Cut slices of 0.5 to 1 cm thick. Place these on a baking tray lined with baking paper. Bake the cookies in a preheated oven at 180 ° C
for ± 10 minutes, when the edges are golden brown the cookies are done; Let cool on the baking tray

nutriënten per 100g

Gemiddelde voedingswaardes per / Valeurs nutritionelles moyennes
pour / Durchschnittliche Nährwerte pro/ Average nutritional values per 100 g
Energie / Énergie / Energy 1411 kJ / 337 kcal
Vetten / Matières grasses / Fette/ Fats
– waarvan verzadigde vetzuren / dont
acides gras saturés/ davon gesättigte
Fettsäuren / which saturated fatty acids
13.3 g / 10.01 g
Koolhydraten / Glucides/ Kohlenhydrate /
Carbohydrates 60.09 g
– waarvan suikers / dont sucres / davon
Zucker/ of which sugars 1.9 g
polyolen 15.8 g
Vezels / Fibres alimentaires /
Ballaststoff/ Fiber 0.8 g
Eiwitten / Protéines/ Protein/ Protein 1.7 g
Zout / Sel/ Salz/ salt 0.1 g