Gluten en lactose vrije Plaatkoek

Bereidingstijd:  Benodigdheden voor 12 stukken: Deeg:  250 g cakemix of glutenvrije bloem 1 (afgestreken) tl bakpoeder of alcali ( dan slechts 1 mespuntje) 100 g fijne suiker 1 tl vanillesuiker ½ (afgestreken) tl kaneel 1 ei 125 g boter (of lactose vrije margarine), in stukjes Kruimels: 125 g cakemix of glutenvrije bloem 50 g boter...
Read more

Glutenvrije biscuit

Bereidingstijd:  Benodigdheden: 250 g biscuitmix 3 eieren 25 g water Bekijk de nodige producten in onze webwinkel. Werkwijze: Kneed alle ingrediënten in een keukenrobot. Mix alles gedurende 3 min.tot een mooi luchtige massa. Bekleed de bakvorm met bakpapier.  Doe hierin het deeg. Bak het deeg hierin op 180°C voor ongeveer 30 minuten. Open voorzichtig de...
Read more

Brood – Wit

Benodigdheden 500 g Broblanc 20 g olie 20 g gist 450 g water Bekijk de nodige producten in onze winkel. Werkwijze 4min. langzaam kneden in de keukenrobot 5 min. snel kneden in de keukenrobot Opbollen en 30 min rijzen op min. 22°C. Afwegen of 1 brood of kleine broodjes van 50 g. Opbollen, 5 min....
Read more

Glutenvrije Brownies

Ingrediënten 100 gram goede glutenvrije bittere chocolade 150 gram boter 200 gram suiker 2 eieren, los geklopt 1 theelepel puur vanille-extract 1 theelepel glutenvrij bakpoeder 20 g cacaopoeder 150 g glutenvrije bloem Een vierkant bakblik van 20×20 cm, bekleed met bakpapier   Bereiding Verwarm de oven voor op 180 °C. Smelt de chocolade au bain...
Read more

Brood – Donker

Benodigdheden 1 kg Dark 35 g Gist 650 g Water Bekijk de nodige producten in onze webwinkel. Werkwijze Kneedtijd: langzaam 2 min. Kneedtijd: snel 6 min. Deegtemperatuur 22°C Afwegen (afhankelijk van broodvorm): 700g of voor kleine broodjes 50g per stuk Opbollen, rijzen 45 min. Afbakken op 180 – 200 °C 45-50 min. Na 7 min....
Read more

Chocomousse

Read more

Kip met sla

Read more

Zalm met prei

Read more