Muffin’s

Read more

Romig Mascarpone-dessert met bosvruchten

Read more

Pompoensoep geparfumeerd met rozemarijn

Read more

Gluten- en lactosevrije Fruitcake

Bereidingstijd: 1 uur Ingredienten: 225 g glutenvrije – en lactosevrije bloem of cakemix 1 mespuntje zout 175 g Lactose vrije boter  of plantaardige boter 175 g suiker 3 eieren 250 g rozijnen De zeste van 1 citroen 100 g kersen of kruisbessen, appel, peren, ( wat je lekker vindt) 1/4 theelepel bakpoeder Bakvorm(18-20 cm) Werkwijze:...
Read more

Lactose-vrij Dessert Royal

Bereidingstijd: Benodigdheden voor 4 personen: 100 g diepvriesfruit Suiker of  geleisuiker Citroen,  eventueel munt 1el sojaroom 3 eidooiers ½ l sojamelk 125g suiker vanillestok of vanillesuiker 35 g maïszetmeel 1 dl sojaroom Eiwitten Werkwijze: Zet het fruit op het vuur. Voeg er de suiker aan toe. Voeg eventueel andere smaakstoffen toe. (vb.: Fruitlikeur) Laat alles...
Read more

Lactose-vrije Chocolademousse

Bereidingstijd: Benodigdheden voor 4 personen: 100 g chocolade fondant 3 eiwitten 1.5 dl sojaroom Garnituur: chocolade schilfers, … ½ dl sojaroom Werkwijze: Verwarm de chocolade au bain-marie of in de microgolf. klop de sojaroom voor ¾ stijf. Klop de eiwitten op. vermeng een beetje sojaroom bij de chocolade. Spatel alles bij de sojaroom. Spatel het opgeklopt eiwit...
Read more

Kipfilet in een jasje van bladerdeeg met ham, wokgroenten en pasta

Bereidingstijd: Benodigdheden voor 4 personen: 4 kipfilets 1 pakje glutenvrije bladerdeeg 1 ei 4 plakjes ham ½ courget 50g sluimererwten 1 ui 1 paprika Look Peper en zout Kurkuma 3 el olie Werkwijze:  Laat de kipfilet aankleuren. Kruid de kipfilet. Laat de kipfilets afkoelen. Omwikkel de kipfilets met de ham. Bekleed het met bladerdeeg. strijk...
Read more

Gluten- en lactose vrije Luikse wafels

Bereidingstijd: Benodigdheden: Voordeeg:  150 g glutenvrije bloem of cakemix 75 g lauw water 25 g gist 50 g griessuiker 1 snuifje zout 1 ei 10 g margarine   100 g glutenvrije bloem of cakemix 100g margarine 120g parelsuiker Bekijk de nodige producten in onze webwinkel. Werkwijze:  Los de gist op in lauw water. Doe alle...
Read more

Gluten vrije toast met pesto en groene groentensalsa

Bereidingstijd: Benodigdheden voor 4 personen:  4 glutenvrije toasts 1 p pesto ( 30g Parmezaan, 20g gekleurde pijnboompitten, 20 blaadjes basilicum, peper, zout, look) 20g Peterselie ¼ st Komkommer ½ kleine Sjalot Enkele druppels Olijfolie Enkele druppels Limoen Peper Zout Enkele druppels appelazijn Werkwijze Kleur de toasts. Besmeer de toasts met pasta. Snipper de sjalot fijn....
Read more