Leuke namiddag om samen met je kind of kleinkind lekker pannenkoeken te bakken. Die dan ook nog gezond zijn.
- Doe de bloem in een kom en maak een kuiltje.
- Strooi een snuifje zout op de rand
- Doe de eieren in het kuiltje samen met 1 el olie en melk (of water).
- Roer met een klopper van binnen naar buiten en neem steeds meer bloem mee.
- Roer tot een mooie homogene massa.
- Doe olie in de pan en laat verhitten.
- Giet enkele lepels deeg in de pan, draai de pan rond, zodat het deeg zich goed verdeeld over de pan.
- Laat bakken en draai om met een spatel en laat nog enkele minuten bakken.
- Serveer met de zelfgemaakte chocopasta of iets anders naar keuze.
Met kokosbloesemsuiker , ahornsiroop of zelf gemaakte chocopasta
25 minuten |
Ingrediënten voor 8 stuks
- 200 g glutenvrije bloem
- 2 eieren
- 1 snuifje zout
- ½ dl zonnebloemolie
- 4 dl lactosevrije melk of water of rijstmelk