Paasdessert

Doe eens iets anders met je chocolade eitjes, geef het als dessert.

  • Snij de chocolade in kleine stukjes.
  • Verwarm de chocolade, eerst 1 minuut, (in 800 W microgolfoven), daarna 30 seconde en roer tot al de chocolade is gesmolten.
  • Bestrijk een eivorm met de chocolade.
  • Laat deze eerste laag 15 min. in de koelkast, doe er dan nog een laag chocolade in en zet opnieuw in de koelkast.
  • Week de gelatineblaadjes in koud water.
  • Verwarm de frambozencoulis en los hierin de gelatineblaadjes op.
  • Klop de room lobbig.
  • Vermeng de helft van de coulis met de room en vul hiermee het ei.
  • Houdt de ander helft van coulis afzonderlijk of het gerecht af te werken.
  • Laat het geheel opstijven in de koelkast.
  • Werk af volgens smaak.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  • Lijst
  • Lijst
  • Lijst

4 halve chocolade eieren

  • 100 g fondantchocolade (bij voorkeur min. 70% cacao)
  • 1 dl sojaroom of kokosroom
  • 3 blaadjes gelatine
  • 1 dl frambozen coulis zonder suiker
  • paas garnituren

Leave your thought