Doe eens iets anders met je chocolade eitjes, geef het als dessert.
- Snij de chocolade in kleine stukjes.
- Verwarm de chocolade, eerst 1 minuut, (in 800 W microgolfoven), daarna 30 seconde en roer tot al de chocolade is gesmolten.
- Bestrijk een eivorm met de chocolade.
- Laat deze eerste laag 15 min. in de koelkast, doe er dan nog een laag chocolade in en zet opnieuw in de koelkast.
- Week de gelatineblaadjes in koud water.
- Verwarm de frambozencoulis en los hierin de gelatineblaadjes op.
- Klop de room lobbig.
- Vermeng de helft van de coulis met de room en vul hiermee het ei.
- Houdt de ander helft van coulis afzonderlijk of het gerecht af te werken.
- Laat het geheel opstijven in de koelkast.
- Werk af volgens smaak.
I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
- Lijst
- Lijst
- Lijst
4 halve chocolade eieren
- 100 g fondantchocolade (bij voorkeur min. 70% cacao)
- 1 dl sojaroom of kokosroom
- 3 blaadjes gelatine
- 1 dl frambozen coulis zonder suiker
- paas garnituren