Levertijd

Als je een product wil bestellen zie je meteen of het al dan niet in voorraad is. Producten die in voorraad zijn, ontvang je binnen 3 werkdagen nadat Choosy & Delicious je betaling ontvangen heeft. Door de grote drukte met de bezorg bedrijven of door staking kan het zijn dat de bestelling later toekomt. Van zodra wij je betaling ontvangen hebben, maken wij je pakje verzendklaar en zal het opgestuurd worden met Bpost. Nadat de bestelling bij ons de deur uitgaat, ontvang je een Track & Trace code waarmee je de status van je bestelling kunt volgen via http://track.bpost.be/.

Choosy & Delicious streeft naar een snelle service, en maakt er dan ook werk van om het pakje binnen de 3 werkdagen te leveren.

Is het gewenste product tijdelijk uit voorraad? Het is terug leverbaar vanaf het moment dat het weer in stock staat op de webshop.

Levermogelijkheden

Onze pakjes worden geleverd door Bpost.
Het pakje wordt bezorgd op het adres dat jullie doorgeven als leveradres. Als er niemand thuis is bij levering, zal de koerier een kaartje in de brievenbus achterlaten. Zo weet je waar en vanaf wanneer je het pakje kan afhalen.

De prijs voor een zending bedraagt €4,95 binnen België, voor Nederland is dit €9,95. Vanaf een bestelling van € 50 worden er geen verzendkosten meer aangerekend.

Retourneren

Natuurlijk hopen wij dat je tevreden bent met je aankoop. Wil je echter toch iets retourneren of ruilen dan kan dat binnen een termijn van 14 dagen vanaf de dag van de levering. Hiervoor neem je even contact met ons op.

Wacht je langer dan 14 dagen, dan kan je geen gebruik meer maken van het herroepingsrecht en zijn de kosten van het terugzenden van de goederen voor jouw rekening.

Binnen de 5 werkdagen nadat we je bestelling teruggekregen hebben, betalen we je de volledige aankoopprijs ervan terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald. nadat we je IBAN nummer hebben ontvangen.

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!