Soepjes zijn dikwijls vlug klaar, toegestaan voor vele ziektebeelden en versterkt de innerlijke mens en het immuunsysteem
- Schil de knolselder.
- Snij de knolselder in stukjes?
- Snipper het groen van de lente ui fijn.
- Verwarm de olie en stoof hierin de lente uit.
- Voed de knolselder toe.
- Voeg water toe.
- Tenslotte de bouillonblokjes.
- Laat 30 min koken.
- Mixen de soep.
- Op smaak brengen met peper en zout.
- Hak de peterselie fijn.
TIP !
Je kan de soep afwerken met broodkorstjes van glutenvrij brood.
Vlees of Visreepjes … Andere kruiden. Tenslotte je kan de knolselder vervangen door andere toegelaten groeten.
50 g groen van lente uitjes
½ knolselder
1 l water
1 glutenvrij kippenbouillonblokjes
gehakte peterselie
3 el zonnebloemolie