Horeca en WZC

  • Persoonlijke begeleiding van restauranthouders en woon- en zorgcentra
  • Gecertificeerde opleidingen op maat van de zaak, aangepast aan jou kaart
  • Aanpassen van de kaart ivm voedselallergenen
  • Advies en tools om nieuw publiek aan te trekken
  • Omzetverhoging

Bespaar op deze opleiding via KMO-Portefeuille

We behandelen diverse ziektebeelden:

  • voedselallergenen
  • gluten en lactose
  • diabetes
  • maag-darm sparend
  • hart- vaatsparend/ cholesterol, …
Aanvragen
Masterclass
Allergenen in de praktijk

Trek een nieuw en steeds groeiend cliënteel aan.
Deze Masterclass helpt je een meester te worden in het ontvangen van mensen met voedselallergieën.

Voor wie bedoeld?
Voor chefs en hoofden van de voedingsafdeling.
Voor de chefs die mensen met een voedselallergie graag willen laten genieten van goede, smaakvolle en veilige producten.

Deze masterclass Loop in 3 delen:
Bij ieder deel is een klein of soms groter deel theorie en praktijk aanbod, hoe werk ik met de nieuwe producten en welk resultaat bekom je ?

Onderwerpen
MC1:

  • Een stukje theorie maar vooral praktische aanpak .
  • Uiteraard komt de allergenen wetgeving een stukje aanbod, dit zal uitgelegd worden aan de hand van klare taal met herkenbare voorbeelden.
  • Wat  belangrijk is voor u en uw zaak.

MC2:

  • Met invalshoeken voor gerechten zonder allergenen , specifiek voor gluten en lactose omdat dit de grootste groep is.
  • Tips & trics voor werken in de keuken mét allergenen.
  • Uiteraard proeven we van allergeenvrije gerechten! Oordeel zelf of u de allergenen mist.
  • U leert de do’s en don’ts bij het ontvangen van deze klanten.

MC3:

  • U leert uw kaart aan te passen met de nodige logo’s zodat u uw klanten het gemakkelijk maakt.
  • U ontvangt recepten en info waar u in uw zaak mee aan de slag kan.

Deze opleiding wordt onder leiding van chef Viviane Vaes, voedingsexpert en allergenendeclarant aangeboden. Zij denkt ‘buiten hokjes’, past bereidingswijzen en ingrediënten creatief toe.

Cursusdata en locaties
Lesdata Hasselt / Heppen / Kortessem

nog niet bepaald

  • voorjaar 2018
  • Juli- augustus 2018
  • september /oktober 2018

Indien er voldoende inschrijvingen zijn min. 6 per periode

Of in jou keuken ter plaatsen.

Tijd
11:00 uur – 14:00 uur

Prijs
€ 250 voor deze masterclasses lessen reeks.

De inschrijving is officieel zodra het bedrag  op rekening verschijnt.
Mogelijkheid via KMO- portefeuille

Locatie wordt meegegeven bij de inschrijving

Onze cursuskosten zijn inclusief ingrediënten ( proevertjes)  koffie, thee en drankjes, exclusief BTW.
Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een schriftelijke bevestiging, factuur en routebeschrijving.

Na het volgen van de cursus ontvangt u een officieel label dat u voldoet aan de opleiding en u als allergenen vriendelijk restaurant mogen benoemen.

Annuleren
Bij verhindering mag een collega u vervangen. Schriftelijke annulering is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de cursus. Wij berekenen dan € 35,- administratiekosten. Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang van de cursus bent u het volledige bedrag verschuldigd. Wanneer het minimale aantal deelnemers niet is bereikt, is het mogelijk dat de cursus verplaatst wordt naar een latere datum. U heeft hierbij uiteraard de mogelijkheid om af te zien van verdere deelname.

Inschrijven
via info@choosy-delicious.be