Groentewrap met kip

Deze wrap is een inspiratie voor een vernieuwende gezonde lunchbox. Kan de avond voordien bereid worden en op deze manier groentjes verwerken voor de lunchpauze.

Vulling
1 paprika (geel/rood)
100 g worteltjes
3 lente-uitjes
2 el verse koriander of munt

tomaat

50 g rucola

8 stukjes kip ( of ham, of wat je ook lekker vind)

Dressing
2 el magere yoghurt of sojayoghurt

peper en zout

½ teentje knoflook

koriander of munt (naar smaak)

4 glutenvrije wraps  ( zelf maken zie boek “ gluten- & lactosevrij genieten p.156)

Snijd de groenten (paprika, wortel, lente-uitjes, tomaat) in kleine reepjes of rasp ze. Vermeng ze met de rucola. Pers de limoen en roer het sap door de groenten .

 

  • Dressing
    Vermeng de ingrediënten voor de dressing en voeg er naar smaak koriander of munt aan toe.

 

  • Map de wrap een beetje vochtig en verwarm kort in de pan of microgolfoven.
  • Bestrijk de wrap met de dressing. Verdeel er de groenten over en leg hierop de kip of ham of wat je ook lekker vind en rol de wrap stevig dicht . Wikkel eventueel in plasticfolie en bewaar in de koelkast tot gebruik.

 

  • Snijd de wrap in schuine stukken en serveer.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  • Lijst
  • Lijst
  • Lijst

Leave your thought