Deze groenten lasagne is heerlijk glutenvrij, lactosevrij, en makkelijk om vooraf klaar te zetten.
Knolselder schillen en in plakken snijden.
Kook de knolselder in ruim zout water.
Laat de knolselder plakjes afkoelen in koud water.
Snij de courgette in dunnen repen.
Bestrijk een ovenschaal met olie.
Leg op de bodem eerst een laagje bolognesesaus.
Leg vervolgens een laag knolselderplakken.
Leg hierna een laagje bechamelsaus.
Hierop de courgetrepen.
Opnieuw een laag knolselder.
Hierop bolognesaus.
Hierop opnieuw een laag knolselder.
Voeg eventueel een laag gekookte ham of vis.
Werk af met de bechamelsaus en de kaas.
Zet de groentenlasagne in de oven voor 30 min. op 170°C
Let op !
Soms zit er in ham ook lactose of melk !
1 knolselder
½ l bechamelsaus ( zie recept p.)
½ l Bolognesesaus
1 courgette
2 sneden gekookte ham
lactosevrije kaas of vegetarische kaas