Gluten vrije toast met pesto en groene groentensalsa

Bereidingstijd:

Benodigdheden voor 4 personen: 

  • 4 glutenvrije toasts
  • 1 p pesto ( 30g Parmezaan, 20g gekleurde pijnboompitten, 20 blaadjes basilicum, peper, zout, look)
  • 20g Peterselie
  • ¼ st Komkommer
  • ½ kleine Sjalot
  • Enkele druppels Olijfolie
  • Enkele druppels Limoen
  • Peper
  • Zout
  • Enkele druppels appelazijn

Werkwijze

  1. Kleur de toasts.
  2. Besmeer de toasts met pasta.
  3. Snipper de sjalot fijn.
  4. Was de peterselie.
  5. Hak de peterselie.
  6. Snij de komkommer in fijne blokjes.
  7. Doe alles samen in een kom.
  8. Smaak alles af met olie, azijn, limoen, peper en zout.
  9. Leg dit op de pesto.

 

Leave your thought