Gluten- en lactosevrije focaccia

Inleidende tekst — I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

De bloem met de gist , de melk, suiker en olijfolie kneden.

Zout , rozemarijn  en eventueel de fijngesneden olijven toevoegen.

Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Leg hierop het deeg en laat 45 min. rijzen op een warme plaats.

Bestrijk met olijfolie en eventueel met grof zeezout.

Bak af in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 45 min. .

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  • Lijst
  • Lijst
  • Lijst

350 g broblanc of andere glutenvrije bloem

1 tl suiker

½ tl zout

1 tl gedroogde gist of 25 g verse gist

210 ml amandel of havermelk

½ dl olijfolie

1 el grof zeezout

1 el gedroogde rozemarijn

eventueel 100 g olijven

Leave your thought