Glutenvrije biscuit

Bereidingstijd: 

Benodigdheden:

  • 250 g biscuitmix
  • 3 eieren
  • 25 g water

Bekijk de nodige producten in onze webwinkel.

Werkwijze:

  1. Kneed alle ingrediënten in een keukenrobot.
  2. Mix alles gedurende 3 min.tot een mooi luchtige massa.
  3. Bekleed de bakvorm met bakpapier.
  4.  Doe hierin het deeg.
  5. Bak het deeg hierin op 180°C voor ongeveer 30 minuten.
  6. Open voorzichtig de oven op een kiertje en prik tot halfweg het deeg, tel tot 10.
  7. Haal de prikker uit het deeg, wanneer er geen deeg meer blijft aankleven is de biscuit gaar.Laat de biscuit even afkoelen in de vorm.
  8. Haal na 10 min. de biscuit uit de vorm en laat verder afkoelen op een rooster.
  9. Werk af met confituur, boterroom, slagroom of wat toegestaan is en je lekker vind.

Leave your thought