Inleidende tekst — I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
- Laat de hazelnoten in de oven roosteren tot ze een glanzende laag krijgen.
- Maal ze nu fijn in de blender samen met de kokosolie.
- Roer de boter zacht en voeg deze toe.
- Smelt de chocolade au bain-marie of microgolf (max. 40°C)
- Meng alles stevig onder mekaar.
- Doe de chocopasta in een bokaal en laat opstijven in de koelkast.
In een afgesloten pot kan deze chocopasta makkelijk 2 weken in de koelkast bewaard worden. Opgelet deze zal hard worden, dus even voor gebruik uit de koelkast halen.
- 50 g hazelnoten
- 20 g kokosvet
- 50 g kokosbloesemsuiker ( naar voorkeur is niet noodzakelijk)
- 80 g lactosevrije boter
- 100 g fondantchocolade 70%