Chocopasta vrij van gluten en lactose

Inleidende tekst — I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  • Laat de hazelnoten in de oven roosteren tot ze een glanzende laag krijgen.
  • Maal ze nu fijn in de blender samen met de kokosolie.
  • Roer de boter zacht en voeg deze toe.
  • Smelt de chocolade au bain-marie of microgolf (max. 40°C)
  • Meng alles stevig onder mekaar.
  • Doe de chocopasta in een bokaal en laat opstijven in de koelkast.

In een afgesloten pot kan deze chocopasta makkelijk 2 weken in de koelkast bewaard worden. Opgelet deze zal hard worden, dus even voor gebruik uit de koelkast halen.

  • 50 g hazelnoten
  • 20 g kokosvet
  • 50 g kokosbloesemsuiker ( naar voorkeur is niet noodzakelijk)
  • 80 g lactosevrije boter
  • 100 g fondantchocolade  70%

Leave your thought