Zelf fish fingers maken, heerlijk
- Snijdt de vis in smalle stukjes van 5 à 7 cm lang en 2 cm breed.
- Kruid de vis met peper, zout, paprikapoeder en eventueel currypoeder.
- Klop de eieren los in een lage schaal.
- Doe gluten- en lactosevrij paneermeel in een schaal.
- Paneer de fish fingers : haal eerst door ei, daarna in paneermeel
- Verwarm de olie in een hoge pan of een friteuse en bak voorzichtig de fish fingers gedurende enkele minuten in de olie.
- Laat de fish fingers uitdruipen op een stukje keukenrol.
- Serveer de fish fingers met de verse tartaarsaus.
- Werk af een stukje citroen.
- 400 g koolvisfilet (liefst het staartstuk, daar zitten geen graten in)
- cayennepeper, paprikapoeder, currypoeder, zout
- 2 eieren
- 100 g gluten- en lactosevrij paneermeel
- zonnebloemolie om te bakken
- 1 citroen