Fish finger vrij van gluten en lactose

Zelf fish fingers maken, heerlijk

  • Snijdt de vis in smalle stukjes van 5 à 7 cm lang en 2 cm breed.
  • Kruid de vis met peper, zout, paprikapoeder en eventueel currypoeder.
  • Klop de eieren los in een lage schaal.
  • Doe gluten- en lactosevrij paneermeel in een schaal.
  • Paneer de fish fingers : haal eerst door ei, daarna in paneermeel
  • Verwarm de olie in een hoge pan  of een friteuse en bak voorzichtig de fish fingers gedurende enkele minuten in de olie.
  • Laat de fish fingers uitdruipen op een stukje keukenrol.
  • Serveer de fish fingers met de verse tartaarsaus.
  • Werk af een stukje citroen.
  • 400 g koolvisfilet (liefst het staartstuk, daar zitten geen graten in)
  • cayennepeper, paprikapoeder, currypoeder, zout
  • 2 eieren
  • 100 g gluten- en lactosevrij paneermeel
  • zonnebloemolie om te bakken
  • 1 citroen

Leave your thought